logo-opaque

Onze vereniging

De schaatsvereniging “De Gouwe Streek” is opgericht in 1986. Al ruim dertig jaar is de vereniging actief op en om het ijs. In het ijsseizoen, wat loopt van september tot en met maart, wordt er geschaatst op de Uithof Den Haag. Hiervoor zijn carpoolen opgesteld zodat ouders niet wekelijks hoeven te rijden. Tijdens die periode wordt er tevens droogtraining gegeven in Waddinxveen. Droogtraining bestaat uit conditionele training en schaatstechnieken op het veld. Bekwame trainers staan hier wekelijks klaar om de leden de schaatstechniek aan te leren. Ook in de zomer biedt de club trainingsmogelijkheden aan in de vorm van skeeleren en wielrennen.

Naast de trainingen worden er leuke bijeenkomsten georganiseerd voor o.a. het sinterklaasfeest, dooifeest, clubkampioenschappen, mini Elfstedentocht, oliebollenmarathon en schaatskamp. We hebben een eigen jeugdcommissie die heel actief is voor de vereniging.

De Gouwe Streek is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote schaatsvereniging voor jong en oud waar keihard wordt geschaatst maar vooral plezier heel hoog in het vaandel staat!

Mocht je geïnteresseerd zijn in een kennismaking of een proefles neem dan contact op via de site http://www.degouwestreek.nl/contact