logo-opaque

De Gouwe Streek

De Gouwe Streek is een middelgrote schaatsvereniging voor jong en oud waar keihard wordt geschaatst maar waar vooral plezier heel hoog in het vaandel staat !

Lid worden ?

facebook 32 twitter 32

Rabo sponsortocht 2019

Op zaterdag 14 september 2019 vind de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas!

Mee fietsen = Geld verdienen!

Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank geld in onze clubkas. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is wat kilometers weg te trappen. We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daar bij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa's en oma's. Fiets mee en GENIET!

Voor iedereen = van Welpen tot masters

De hele vereniging profiteert van deze tocht. Wij vragen daarom ook mensen vanuit alle afdelingen, zowel jeugdleden en hun ouders, als tiener, als maandagavondgenieter om zich aan te melden als fietser. Laten we er met z'n allen een onvergetelijke dag van maken.

Extra informatie volgt nog

Met schaatsgroet, 

De jeugdcommissie en Fred van der Greft